EN   DA   SV

Product return form

Guide til oprettelse af retursag

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos COMPUMAIL.DK ApS, hvilket er omfattet af forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Hvis du ønsker at bruge din fortrydelsesret, gør du det ved at udfylde en fortrydelsesformularen på denne side. Hvis den er midlertidigt utilgængeligt, kan du udfylde en standard fortrydelsesformular og sender den på e-mail til [email protected]. Du finder formularen nederst i handelsbetalingerne (Bilag 1).

OBS: Hvis du har foretaget et køb som erhvervskunde, er det undtaget for fortrydelsesretten jf. punkt 4 i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Returadresse
Returpakker sendes til eller indleveres på (vareudleveringen) følgende adresse:

COMPUMAIL.DK ApS 
Høgemosevænget 1
8380 Trige
Danmark

Mærk fragtlabel tydeligt med "RETUR" og dit ordrenummer. OBS. undlad at skrive direkte på den originale emballage. Indleverer du ordren i vores vareudlevering, vedlægges kopi af originalfakturaen, mærket tydeligt med ”RETUR”.

> Find vores salgs- og leveringsbetingelser her