EN   DA   SV

PC-configurator

Er du på udkig efter ny byg selv PC?

Eller vil du selv sammensætte konfigurationen og overlade samlingen til os?

Under alle omstændigheder er du kommet til det rigtige sted. Hos Compumail har vi adgang til det bedste komponenter på markedet - og til nogle af markedets stærkeste priser.

Vi har bygget PC'er for vores kunder de sidste 25 år, og med vores PC-konfigurator er det enkelt og overskueligt for dig som kunde at konfigurere lige netop den PC, der passer til dit behov. Vi producerer din nye computer inden for 48 timer (hverdage), og alle vores valgbare komponenter er match-garanteret af vores in-house eksperter.

Vælg en overkategori herunder, vælg dit udgangspunkt og konfigurér din PC.

Choose category

Barebones

En barebone er en lille, kompakt computer, som kommer uden en række væsentlige komponenter som CPU, RAM og SSD. De manglende komponenter kan du nemt tilvælge i vores konfigurator, så du kan personlligøre din barebone efter dine behov.

Basis PC'er

Vores Basis pcér er velegnet og bliver bygget til lette kontoropgaver, mail og net-surfing. Med en basis pc kan du nemt blive køreklar uden at overskride budgettet. Du får nemlig en pålidelig og effektiv computer til dine daglige arbejdsopgaver og gøremål. 

Gaming PC'er

Under vores gaming pc serie kan du nemt bygge din egen gamer pc. Med vores gamer PC'er går du ikke på kompromis med computeren kraft. Vælg mellem hundredevis af dele og customise din nye gaming pc efter dine behov og budget.

Home & Office

PC'er velegnet til hjemmekontoret eller som all-round familie PC til spil, billedbehandling osv. Alle maskiner er udstyret med SSD-disk som standard, som sikrer en hurtig opstart af computeren og loading tid når du manøvrere rundt på din computer.