EN   DA   SV

Sony WH-1000XM4 Trådløs Kabling Hovedtelefoner Sølv

Sony WH-1000XM4 - Hovedtelefoner med mik. - fuld størrelse - Bluetooth - trådløs, kabling - NFC - aktiv støjfjerning - 3,5 mm jackstik - sølv
2 039,00DKK1 631,20DKK excl. VAT

Det er bare dig og din musik med WH-1000XM4-hovedtelefoner. Det er den smarte måde at nyde mindre støj og endnu renere lyd på - med intelligent lytteteknologi, der automatisk tilpasses til oplevelsen.

  • Product no 996508363

    Model WH1000XM4S.CE7

    Brand Sony

    EAN 4548736112162

    Weight 0.81 kg

  • Product information and specifications are guiding only. Without notice, these can be subject to change by the manufacturer. This applies for product images as well.
Produktbeskrivelse Sony WH-1000XM4 - hovedtelefoner med mik.
Produkttype Hovedtelefoner - Bluetooth - trådløs, kabling - NFC - 3,5 mm jackstik
Anbefalet brug Transportabel elektronik
Yderligere funktioner Berøringspanel
Farve Sølv
Hovedtelefonmodeller Fuld størrelse
Foldbar Ja
Forbindelsesteknologi Trådløs, kabling
Trådløs teknologi Bluetooth
Hovedtelefonteknologi Dynamisk
Bluetooth-version Bluetooth 5.0
Lydeffekter Digital Sound Enhancement Engine Extreme (DSEE Extreme), Adaptive Sound Control, 360 Reality Audio
Membrantype Aluminiumsbelagt LCP
Aktiv støjfjerning Ja
Med mikrofoner 5
Kontrolapparat Volumenkontrol, ANC til/fra
Intelligent assistent Google Assistant, Alexa
General
Additional Functions Touch panel
Color Silver
Earpad Material Urethane foam
Features Touch control
High-Resolution Audio Yes
Max Operating Distance 10 m
Product Type Headphones - Bluetooth - wireless, wired - NFC - 3.5 mm jack
Recommended Use Portable electronics
Audio Output
Active Noise Canceling Yes
Active Noise Canceling Technology Ambient Sound Mode / Dual Noise Sensor
Bluetooth Audio Codec SBC, AAC, LDAC
Bluetooth Profiles Hands-Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Serial Copy Management System (SCMS-T)
Bluetooth Version Bluetooth 5.0
Connectivity Technology Wireless, wired
Diaphragm Aluminum coated LCP - 40 mm
Features HD Noise Canceling Processor QN1, Speak-to-chat technology, Precise Voice Pickup Technology, Quick Attention function, CCAW coil, Smart Listening Technology, Personal Noise Cancelling Optimiser, Atmospheric Pressure Optimising
Foldable Yes
Headphones Cup Type Closed
Headphones Form Factor Full size
Headphones Technology Dynamic
Magnet Material Neodymium
Sound Effects Digital Sound Enhancement Engine Extreme (DSEE Extreme), Adaptive Sound Control, 360 Reality Audio
Wireless Technology Bluetooth
Microphone
Form Factor Built-in
Microphones Included 5
Remote Control
Controls Volume control, ANC on/off
Tracking
Sensors Proximity sensor, touch sensor
Connections
Connector Type USB (power only) | Bluetooth | Headphones (mini-phone stereo 3.5 mm)
Cable
Detachable Cable Yes
Internet of Things (IoT)
Intelligent Assistant Google Assistant, Alexa
Internet of Things (IoT) Compatible Yes
Miscellaneous
Cable Details USB-C charge cable - detachable | Audio cable - OFC - L shaped / mini-phone stereo 3.5 mm - 1.2 m
Included Accessories Carrying case, in-flight plug adapter, headphones cable (1.2 m), USB-C cable (0.2m)
Power
Battery Headphone battery rechargeable
Recharge Time 3 hour(s)
Run Time (Up To) 38 hour(s)
Run Time Details Continuous playback (active noise-cancelling on): up to 30 hours | Continuous playback (active noise-cancelling off): up to 38 hours
Standby Time 200 hours

Brancheførende støjreduktion

Hvad enten du flyver over længere distancer eller slapper af på en café, så giver WH-1000XM4-hovedtelefonerne den bedste støjreduktion nogensinde og holder selv høje og mellemhøje lyde ude.

Teknologien, der får det til at ske

Dual Noise-sensorteknologien, der har to mikrofoner på hver ørepude, opfanger omgivende støj og videregiver dataene til HD-støjreduceringsprocessoren QN1. Ved hjælp af en algoritme laver HD-støjreduceringsprocessoren QN1 så støjreduktion i realtid til en række forskellige lydmæssige miljøer. I samarbejde med Bluetooth Audio SoC (System on Chip) opfanger den og justerer musikken og støjsignalerne samt de akustiske karakteristikker mellem driverenheden og ørerne over 700 gange i sekundet.

Optimeret støjreduktion

For at give maksimal støjreduktion har WH-1000XM4-hovedtelefonerne to indbyggede teknologier: Personlig optimering af støjreduktion og atmosfærisk trykoptimering, designet særligt til flyrejser.

Ambient Sound Control

Juster den omgivende lyd med Sony | Headphones Connect-appen for at reducere støj og stadig lade vigtige lyde trænge igennem, eksempelvis rejsemeddelelser, når du er på farten.

Trådløs frihed, optimal lyd

LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved maksimal overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel BLUETOOTH-lyd. Det giver lyd i høj opløsning med en exceptionel kvalitet, der er så tæt som muligt på den lyd, man får med en dedikeret kabeltilslutning.

Lyd, du kan stole på

En indbygget analog forstærker i HD-støjreduceringsprocessoren QN1 realiserer det uden sidestykke bedste signal-til-støj-forhold og lav forvrængning til bærbare enheder. Kraftfulde 40 mm drivere med LCP-membran (Liquid Crystal Polymer) gør hovedtelefonerne perfekte til håndtering af tunge rytmer og gengivelse af et fuldt frekvensområde op til 40 kHz.

Gendannelse i realtid af alle dine komprimerede filer

Med Edge-AI udvider DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) brugen af komprimerede musikfiler. Det giver dynamisk genkendelse af instrumentation, musikgenrer og individuelle elementer i hver sang, såsom vokaler og overgange, og genskaber dermed det fulde spænd af toner, som gik tabt under komprimeringen, for at opnå en rigere, mere fuldstændig lytteoplevelse.

Intelligent lytteteknologi for at forbedre din lytteoplevelse

WH-1000XM4-hovedtelefoner tilbyder en gnidningsfri lytteoplevelse ved at udnytte en række smarte teknologier. Speak-to-chat kan, for eksempel, sætte din musik på pause når du taler, selv med hovedtelefonerne på. Hovedtelefonerne har ligeledes nærhedssensor og accelerometer der kan fornemme, om du har dine hovedtelefoner på eller ej.

Praktisk Speak-to-Chat-funktion

Så snart du taler til nogen, stopper Speak-to-Chat automatisk musikken og slipper lyd ind, så du kan føre en samtale - praktisk, hvis du har hænderne fulde. Med udgangspunkt i Precise Voice Pickup-teknologi anvender denne smarte funktion fem mikrofoner, der er indbygget i dine hovedtelefoner, og avanceret behandling af lydsignalet til at genkende og reagere på din stemme. Og når samtalen er overstået, begynder musikken automatisk at spille igen.

Adaptive Sound Control tilpasser sig automatisk til det, du laver

Adaptive Sound Control er en intelligent funktion, der opfatter, hvor du er, og hvad du laver. Den justerer indstillingerne for den omgivende lyd til en ideel lytteoplevelse.

Husker dine foretrukne steder

Med tiden lærer Adaptive Sound Control at genkende steder, som du ofte besøger, såsom din arbejdsplads, fitnesscenteret eller din yndlingscafé, og skræddersyr lyden til at passe til situationen.

Hovedtelefoner, der reagerer på dig

En nærhedssensor og to accelerationssensorer i dine hovedtelefoner kan registrere, om du har dem på eller ej. Afspilningen tilpasses så hertil for at spare batteristrøm.

Hurtig opmærksomhed

Har du brug for hurtigt at høre stemmer eller lyde omkring dig? Placer blot din hånd over indkapslingen for øjeblikkeligt at skrue ned for musikkens lydstyrke og slippe lyd fra omgivelserne ind.

Hav dem på hele dagen med total komfort

WH-1000XM4-hovedtelefoner blander sofistikeret stil med exceptionel komfort. Superbløde ørepuder i opskummet polyuretan fordeler trykket jævnt og øger kontakten til ørepuden for en stabil pasform. Og med et letvægtsdesign lægger du stort set ikke mærke til, at du har dem på.

Strøm hele dagen, hurtig opladning

Med imponerende 30 timers batterilevetid har du nok strøm til selv lange ture. Og hvis du hurtigt skal bruge mere, kan du opnå 5 timers batterilevetid med blot 10 minutters opladning med AC-adapteren (ekstraudstyr).

Ubesværet betjening

Fra styring af din musik til adgang til din stemmeassistent eller at foretage håndfri opkald - med WH-1000XM4 kan det ikke blive nemmere.

Vær smartere med Stemmeassistent

Hold styr på dagen blot ved at spørge din assistent. Nyd underholdningen, skab forbindelse til vennerne, hent oplysninger, lyt til musik og meddelelser, opret påmindelser og mere.

Klarere håndfri opkald

Samtaler er ligetil med nemme, håndfri opkald. Lad din telefon blive, hvor den er, tal blot med et dobbelt tryk. Takket være Precise Voice Pickup-teknologi, der kombinerer fem indbyggede mikrofoner med avanceret behandling af lydsignalet, leverer WH-1000XM4 klarere stemmekvalitet til den anden person i telefonen.

Kontrol lige ved hånden

Skift nummer, skru op eller ned for lyden, og besvar eller foretag opkald ved at trykke på eller stryge over panelet.

Sony | Headphones Connect-app

Med Sony | Headphones Connect-appen lader Ambient Sound Control dig justere lydstyrken på baggrundslyde og giver dig mulighed for kun at tillade, at stemmer høres. Samtidig kan du med Equalizer tilpasse lydniveauerne til din musik.

Multipunkt-forbindelse

For total komfort kan WH-1000XM4 parres med to Bluetooth-enheder samtidig. Når du modtager et opkald, ved dine hovedtelefoner, hvilken enhed der ringer, og opretter automatisk forbindelse til den rigtige. Du vil også være i stand til hurtigt og nemt at skifte dine hovedtelefoner over til hver af de to enheder med et enkelt tryk på en knap.

Fast Pair-logo

WH-1000XM4 understøtter Googles praktiske Fast Pair-funktion, så du nemt kan finde dine WH-1000XM4-hovedtelefoner med en tone eller lyd - eller ved at tjekke deres senest kendte position i Googles Find My Device-app på din smartphone.

Så fordybende

Overgiv dig til lyden overalt omkring dig. Så virkelighedstro som hvis du var til livekoncert eller i studiet med kunstneren. Med 360 Reality Audio bliver musik mere fordybende og ægte end før. Disse hovedtelefoner lader dig nyde 360 Reality Audio.