EN   DA   SV

Jabra Elite 3 Trådløs Ægte trådløse øretelefoner Grå

Jabra Elite 3 - Ægte trådløse øretelefoner med mik. - i øret - Bluetooth - støjisolerende - mørkegrå
362,00DKK289,60DKK excl. VAT

De 100 % trådløse Jabra Elite 3-earbuds er udviklet til dig, der elsker nuanceret, kraftfuld lyd og opkald i krystalklar kvalitet. Højttalere på 6 mm leverer en fyldig og kraftfuld bas, og vores innovative musikequalizer og intuitive Sound+ app giver dig mulighed for at justere lyden. Disse earbuds er designet med en ergonomisk, behagelig pasform og bruger en teknologi med 4 mikrofoner, der giver klare og tydelige opkald. De har fremragende støjisolering og en HearThrough-funktion til de situationer, hvor du skal have fokus på dine omgivelser. De har indbygget Alexa, Google Fast Pair og Spotify-afspilning med ét tryk*. Og med op til 28 timers batteritid med det elegante etui og en praktisk mono tilstand, som giver dig mulighed for at bruge den ene earbud, imens den anden lades op, kan du stole på, at dine earbuds er med dig hele vejen.

 • Product no 1000606025

  Model 100-91410000-60

  Brand
  Go to brand's website

  EAN 5707055052743

  Weight 0.15 kg

 • Product information and specifications are guiding only. Without notice, these can be subject to change by the manufacturer. This applies for product images as well.
Produktbeskrivelse Jabra Elite 3 - ægte trådløse øretelefoner med mik.
Produkttype Ægte trådløse øretelefoner - Bluetooth
Kompatibilitet iPhone, Android-telefon
Anbefalet brug Transportabel elektronik, telefon
Farve Mørkegrå
Hovedtelefonmodeller I øret
Trådløs teknologi Bluetooth
Bluetooth-version Bluetooth 5.2
Lydudgangsmodus Stereo
Lydeffekter Personal Sound
Audiospecifikationer Frekvenssvar 20 - 20000 Hz
Støvisolering Ja
Med mikrofoner 2
Kontrolapparat Lydløs, lydstyrke
Intelligent assistent Siri, Google Assistant, Alexa
Producentgaranti 2 års garanti
General
Color Dark gray
Compatibility iPhone, Android phone
Dimensions & Weight Details Earphone: 2.01 cm x 2.08 cm x 2.72 cm / 4.4 g | Charging case: 6.415 cm x 3.46 cm x 2.847 cm / 33.4 g
Features Wireless auto pairing
Max Operating Distance 10 m
Product Type True wireless earphones - Bluetooth - wireless
Protection Water-resistant, IP55
Recommended Use Portable electronics, phone
Audio Output
Bluetooth Audio Codec SBC, aptX
Bluetooth Profiles Hands-Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Bluetooth Version Bluetooth 5.2
Connectivity Technology Wireless
Diaphragm 6 mm
Features Google Fast Pair
Frequency Response 20 - 20000 Hz
Headphones Form Factor In-ear
Noise Isolating Yes
Sound Effects Personal Sound
Sound Output Mode Stereo
Wireless Technology Bluetooth
Microphone
Features Battery level indicator
Form Factor Built-in
Frequency Response 100 - 8000 Hz
Microphones Included 2
Remote Control
Controls Mute, volume
Internet of Things (IoT)
Intelligent Assistant Siri, Google Assistant, Alexa
Internet of Things (IoT) Compatible Yes
Miscellaneous
Cable Details USB cable - detachable - 20 cm
Compliant Standards FCC, RoHS, REACH, ISED
Included Accessories 3 pairs of EarGels
Software Included Jabra Sound+
Power
Auto On/Off Yes
Battery Rechargeable - lithium ion
Recharge Time 3.5 hour(s)
Run Time (Up To) 7 hour(s)
Run Time Details Continuous playback (with included charging case): up to 28 hours | Continuous playback (using earbuds): up to 7 hours
Standby Time 4320 hours
Manufacturer Warranty
Service & Support Limited warranty - 2 years

Bas, bas og bas

Jabra Elite 3 er til dig, der nægter at gå på kompromis med lyden. De er skabt til slagkraftig bas, kraftfuld og justérbar lyd, og de fire mikrofoner giver dig krystalklare opkald, når du er på farten. Synes du det lyder godt? Så skal du bare høre din playliste. Giv din musik noget bas at fordybe sig i.

Soundtracket til dit liv

I byen, metroen eller på farten – uanset hvor du er, har du fortjent musik, der lyder godt. Med de 6 mm store højttalere og branchens bedste justeringsmuligheder via vores intuitive Sound+ app kan disse kompakte earbuds levere nuanceret, klar lyd og en bas, der ikke bare er slagkraftig – men også lyder, lige præcis som du vil have den*. Fordi dit liv fortjener det ultimative soundtrack. *I øjeblikket er der fem forudindstillinger til tilpasning. Der kommer snart flere opdateringer.

Luk omverdenen ude

Verden er fuld af baggrundsstøj. Elite 3 er specifikt designet til at lukke af for uønsket støj. Du får et helt ideelt, mobilt frirum uden forstyrrelser, så du kan blive opslugt af din musik, uanset hvor dagen fører dig. Hold forstyrrelserne på afstand – hele dagen.

Få det hele med

Når du har brug for at høre, hvad der foregår omkring dig, benytter vores smarte HearThrough-teknologi de indbyggede mikrofoner til at opfange eksterne lyde og gengive dem i dine earbuds – uden at du behøver at tage dem ud. uden at tage dine earbuds ud af ørerne. Når du lige skal bestille en kop kaffe eller høre en servicemeddelelse i toget, er HearThrough din nye bedste ven. HearThrough lader de rigtige lyde komme ind.

Er du klar?

Hvis du er en af dem, der altid er klar på det hele, har vi godt nyt: Det er dine earbuds også. Med mono tilstand kan du bruge den ene earbud, imens den anden lades op – det giver dig frihed til at være spontan. Uanset hvad du har lyst til, er dine earbuds klar.

Opkald, der går rent igennem

Livet er kort, så hvorfor spilde tid på at lede efter et stille sted at ringe fra? Vi har udstyret Elite 3 med fire mikrofoner, der giver krystalklare opkald. Uanset hvor du er, kan du tale og laver planer, uden at bekymre dig om personen du taler med, kan hører dig. Krystalklare opkald, der går rent igennem.

Tro følgesvende

Uanset om du er ude på eventyr, på rejse eller i gang med at tackle din to-do-liste, kan et lavt batteriniveau stikke en kæp i hjulet på dig. Men med Elite 3 skal du ikke bekymre dig. Du får nemlig syv timers batteritid – op til 28 timer med etuiet og hurtigopladning – så dine earbuds er med hele dagen. Earbuds holder lige så længe, som du gør.

Hold rytmen

Det er slut med at lede efter telefonen hele tiden. Gå direkte til musikken med Spotify-afspilning med et tryk. Du kan også aktivere Alexa for at spørge, hvordan vejret bliver, eller forbinde dine enheder med Google Fast Pair**. Uden at du skal bryde din rytme. Alt, hvad du skal bruge – lige ved hånden. **Google Fast Pair, hurtig Alexa-aktivering og Spotify-afspilning med et tryk fås kun med Android.

Dansk design i ørerne

Når du hører udtrykket "dansk design", er earbuds måske ikke det første, du tænker på. Men det er, fordi du ikke har oplevet Elite 3, der forener klassisk, elegant dansk design med vores ekspertise inden for ergonomisk akustisk design. Resultatet? Earbuds, der ser lige så godt ud, som de lyder. Lyd i verdensklasse. Designet i København.

Lyd, der skal ses

Elite 3 er skabt til at blive bemærket – med vores Jabra-signaturdesign og et udvalg af iøjnefaldende farver.